Winkelwagen Geen producten

Lidmaatschap 2023

Let op: Dit lidmaatschapsformulier is bedoeld voor nieuwe leden die nog geen lidmaatschap hebben bij een andere fietscrossvereniging.
 

Lidmaatschapsformulier nieuwe leden


Ja, ik wil graag lid worden van FCC Rapid Wheels.
 
De contributie bedraagt per jaar € 150,-. Dit bedrag kan in maandelijkse termijnen van € 12,50 worden geïncasseerd door Rapid Wheels. Hiervoor dient u als betalingsoptie voor incasso te kiezen!

Het is ook mogelijk om via iDEAL of PayPal lidmaatschap in één keer te voldoen. Kies de juiste betalingsoptie!

Het lidmaatschap is inclusief een NFF licentie van € 10,- en een KNWU basislidmaatschap van € 10,- Hiermee is de rijder direct verzekerd.

Een verzekering kan alleen worden aangevraagd indien een kopie van het indentiteitsbewijs wordt ingeleverd. Het is mogelijk om deze direct up te loaden. Zie uploaden bestanden bij bestelling!
 
Nieuwe leden betalen lidmaatschap vanaf de maand waarin dit formulier digitaal wordt verzonden. Voorbeeld:  indien iemand 9 november  lid wordt dan betaald diegene voor 2023 2 termijnen van € 12,50 Totaal contributie 2023 bedraagt dan € 25,00
 
Een 2e lid of meer van een gezin betaald € 114,- per jaar, oftewel € 9,50 per maand met automatische incasso.

Proeftijd lidmaatschap bedraagt 60 dagen, nieuw lid kan binnen deze termijn keuze maken om toch te stoppen met lidmaatschap FCC Rapid Wheels. Indien nieuw lid niet voor einde proeftijd opzegt bij penningmeester dan wordt lidmaatschap automatisch omgezet naar een normaal lidmaatschap die doorloopt t/m 31 december 2023.
 
Klik op deze link voor de voorwaarden in clubreglement Rapid Wheels.

Een nieuw lid krijgt door vereniging een stuurbordnummer voor NFF wedstrijden toegewezen.
 
Elk gezin betaald een vrijwilligersbijdrage van € 50,-. Indien u kiest voor betaling via incasso  dan wordt de vrijwilligersbijdrage in één keer van uw rekening afgeschreven. Het is niet mogelijk  om  vrijwilligersbijdrage in termijnen te betalen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Ondergetekende verklaard ouder dan 18 jaar te zijn en akkoord te gaan met de gegevens die hieronder staan ingevuld en gaat akkoord met de reglementen van Rapid Wheels.

Na verzending neemt de penningmeester contact met u op.

Opmerking: Het 2e gezinslid betaald een lager tarief, klik op deze link voor meer informatie of om een 2e gezinslid of meer aan te melden.

Klik op bestellen om aanmelding te versturen!

0123456789
Bestanden bij bestelling:
Uploaden Identiteitsbewijs

Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per lidmaatschap:
€ 150,00
Aantal: Bestellen
RAPID WHEELS BMX KLAZIENAVEEN

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software